Vår dag 💓

Godmorgon!
I går innan lunch joggade vi bort till skolgården. Jag joggade 6 km (då sprang jag dit och hem också) och Robin åkte rutchkana med sina bilar. Sen efter lunch åkte vi ner till lekplatsen på torget och fikade med mormor och morfar. Var där rätt länge innan vi åkte hem och hade lördagsmys och JA de blev godis i går också.

Vad Robin än leker så har han numera sällskap av en liten hårig tjej. Men herrejisses va söta dem är tillsammans och Robin pratar så roligt med henne. Han lekte att han laga mat och Willys satt mitt i. Då sa han: ”Willys får vara med men hon fattar inte att vi inte ska ha skinka i!”. Hon satt och bet på hans låtsasmat som är en skinkskivan. Sen när han lekte med Muminhuset var Willys en stor tiger som de var rädda för och när vi spelade spel tog Willys spelpjäserna och sprang i väg med dem Haha. Robin har börjat få träna på att lyfta henne nu. Så att han gör rätt när han lyfter bort henne. Å hur gosar man med en liten katt som man helst vill ligga på och gosa med 😬❤️

Robins hår är så långt nu men han vill inte klippa sig, han vill ha tofs! Men vi skall ta och gå och klippa av en bit när pandemin lugnat ner sig.

I dag blir det nog en repris från gårdagen, vi sticker nog till skolgården och är ute så mycket som möjligt. Men INGET godis i dag. Nu måste jag låta tänder och hud slippa socker på ett tag.

Önskar er en skön söndag!

Gillar

Kommentarer