Vår dag ☀️

Gokväll!
Vi tog oss bort till skolgården i morse också då Robin ville leka där. Jag joggade runt honom och fick i hop 5 km! 🤩

Hemma igen åt vi lunch och sen ville Robin väldigt gärna till stranden. Så vi packade mellis och stack dit. SÅ mysigt att gosa med honom i knät och sjunga sånger i hop vid vattnet. Han är så galet rolig också, säger så roliga saker hela tiden! Vi var nog där i två timmar innan vi åkte hem och fortsatte leken ute hemma på altanen.

När vi blev hungriga på middag hjälpte Robin mig att göra pannkakor. Han har varit med så många gånger så han kan nog göra smeten själv nu Haha.

I morgon drar plugget i gång igen. Många föreläsningar som skall lyssnas på och många tidsbestämda lektioner via datorn. SÅ skönt att plugga på distans nu och slippa åka kollektivt och träffa massa folk i skolan 🙏🏻. Hade helst av allt velar ha Robin hemma nu också men då kan jag ju inte plugga. Så vi skall bara klara oss igenom dessa 5 veckor SEN kan vi ta ledigt och bara vara med varann ❤️. Jag blir mer och mer orolig för Coronan så vill kunna ha kontrollen själv på vilka vi träffar och hur vi träffas. Förskolebakterierna kan vi ju inte styra över direkt 😆

Hoppas ni haft en bra helg! Natti natti

Gillar