Vår dag 

Hej! I dag har vi varit en vända på stan med Lillasyster. Jag köpte en lattehållare till vagnen, nu behöver det ju nödvändigtvis inte va en latte där i utan typ en flaska vatten tänker jag kan vara bra :). Kollade även på babygym och mobiler till skötbordet och sängen, vet inte vad jag vill ha men snart måste jag köpa nått då han gärna vill kolla på nått när han ligger där. Vill ju hitta nått som jag känner att DEN vill jag ha, de jag såg i dag var rätt fula faktiskt :-/ 

Jag hade tänkt ta en liten promenad i dag men jag var för förkyld i morse så tror den bara hade gjort de värre, så jag hoppas på att kunna ta en i morgon i stället. Sen skall jag hänga med Lillsyster och kidsen i morgon, då de är lediga. På fredag åker vi till Stenungsund och tar helgen där. Skall ju bli så fint väder så hade varit najs om vi kunde vara ute mycket. Jag tänker med en gång, sooool = få lite färg! :) 

Nu sover grabben så gott i sin mammas knä. Så konstigt, att jag är mamma, att han helst av allt vill vara hos mig. Jag har liksom glömt att jag var gravid och de känns lite som en dröm att han är här hos mig. Snart vaknar jag och allt är som vanligt igen och jag skall gå till jobbet. Jag får nästan nypa mig i armen för att förstå att de här är nu mitt liv. Jag bara ÄLSKAR det!! Vill stoppa tiden nu, eller ja, de kan få bli vår först och något varmare ute, sen stoppar vi den :)

Ha en go kväll, vi går nog och lägger oss rätt tidigt i dag, eller ja, jag skulle vilja få nån timma sömn innan 00:00 i alla fall :). Hej hopp! 

Gillar