Träning & julkalender

Hej! Hur mås de med er!? Jag är äntligen mätt ;). Var på spinning efter jobbet och sen när jag kom hem la jag mig i badet och låg där säkert en timma, så när jag väl klev upp så höll jag på att svimma av hunger. Så efter en stor gröttallrik slutade jag tillslut skaka haha.. 

Spinnigpasset gick sådär för min grabb i magen var JÄTTEvaken! Han putte med sina fötter så jag trodde en kort stund att han skulle komma igenom skinnet ;). De känns som om han lägger sig med ryggen mot nåt stöd och sen med all kraft han har sätter han fötterna i sidan och trycker allt han bara kan. Just nu känns de som om han gör kullerbyttor! Jag ÄLSKAR att känna honom så här ofta och mycket. De första veckorna innan jag kände honom var jag fruktansvärt orolig heeeeeela tiden, nu njuter jag bara för fulla muggar över att vara gravid och de är ju så mysigt när han sparkar och säger "hej" när jag jobbar! Men jag vill inte vara gravid för all framtid ;), jag vill gärna att de sista veckorna går fort så jag får träffa honom!! 

Från de ena till de andra.. Becka är ju så pysslig av sig och har i år gjort dessa söta julkalendrar till oss <3. Te-kalender :), så fin va!! 

Världens bästa Beckis!! :) 

Nu skall jag dricka julte (har inte fuskat och börjat på kalendern, utan har de redan hemma ;))... Ha en mysig kväll! 

Gillar