Torsdag = Ny vecka!

Hej! Så härligt att sluta tidigt i dag! Efter jobbet tränade jag & Anneli. Körde cleans, frontsquats & puschpress. Sen sprang nej lunka jag 3 km, tog 20 min hehe. Sååååååååååååå skönt att träna!! 

Varje torsdag går jag in i en ny vecka. Nu är de vecka 14. 

Det är så overkligt att jag är gravid, tycker jag då. Jag är så otroligt glad varje dag jag tänker på de! Varje morgon jag vaknar och de slår mig så ryser jag av lycka. Jag ÄLSKAR det! Har aldrig varit så här lycklig. Är så tacksam över att jag kan bli gravid. De är inte bara att bli. Ser så fram i mot allt! Ultraljud, förlossning, se den lille eller lilla för första gången, köpa alla saker, gosa med den lille (jag skriver lille, tror de e de), dop, ja allt allt allt! Sååå kul!! I början var jag sjukt orolig för missfall. Men den värsta oron har lagt sig nu, nu njuter jag för fulla muggar över att vara gravid. Man vet aldrig vad som händer och de blir inte bättre av att gå runt och oroa sig. 

Nu skall jag steka kött & kantareller, de va vad min kropp var sugen på i dag :) 

Gillar

Kommentarer

Kristin
,
Jag är nog som mannen i förhållandet. Jag förstår det inte förens den har kommit. Haha! Nu vet jag hur Mathias kände... Sjukt overkligt! Måste få känna på sparkarna för att förstå haha!
mimmiz
,
Ja! Om några veckor! Då kan vi nog fota till dig 😉 Tihi