Tisdag

Godmorgon. Läser på FB att den försvunna Tovas pappa gått ut med att det är henne de funnit avliden. Så fruktansvärt hemskt! Tänker på hennes nära och kära som får gå igenom denna mardröm. Kan inte ens föreställa mig hur det känns att få det samtalet. Tänk även de föräldrar som får reda på att deras barn är en mördare. Fy fan! 

I dag skall vi nog bara gå en promenix och gå till gymmet en sväng. Skall regna i eftermiddag så kan vara skönt att komma ut innan lunch. 

Jag borde egentligen ta tag i min vind. Skall sälja vissa saker där men orkar inte riktigt ta tag i det. Jag har en jättefin hund-vagn som jag hade till min valp Ricky. Perfekt att ha när man har en valp som inte får gå för långa promenader eller kan lämnas hemma själv. Jag hade den för att kunna fortsätta springa på morgonen trots att jag hade en valp. Sen är den även bra för äldre hundar. När man vill vara ute länge men hunden kanske inte orkar gå så långt och man själv orkar inte bära. Den är så fin, roligare om den hamnar hos någon som har nytta för den. Kommer INTE skaffa någon mer hund :) 

Jag har i stället "skaffat" mig denna här ;). Han som stulit hela mitt hjärta! 

Ha en bra dag och ta hand om varandra! 

Gillar