Tisdag 

Hej! Jag kan bocka för en punkt i dag. Byta sängkläder och dammsuga noga runt sängen. Check! Sen blev de visst dammsugit i hela lägenheten noga. Sen efter de projektet var jag tvungen att lägga mig raklång i soffan. Känns i både rygg och bäcken. Skall ta upp en påse till vinden och gå och handla, men vill nog sova lite först. 

Tänk va fort kroppen växer ändå när man är gravid. Detta var den 29 september.. 
De är ju ändå bara 5 månader och magen är typ 10 gånger så stor. Har tittat tillbaka på lite gravidbilder, kul att se växandet :). Detta var 16 september, med andra ord i vecka 14. 
Jag har mått bra hela graviditeten, inte så där helt som vanligt som vissa har de på grund av att jag inte kan gå utan att de gör ont. Jämför man med hur jag mår när jag inte är gravid så är de en jädra skillnad, men om man jämför med gravida som har de kämpigt har jag haft de väldigt lindrigt. Haha så krångligt förklarat. Jag är glad över att de snart är över då jag saknar att kunna röra mig som vanligt och få tillbaka min kropp som den brukar va. Men jag skulle absolut bli glad om jag blev gravid igen i framtiden, vissa säger ju "aldrig mer", så känner inte jag, just nu i alla fall. Vi får väl se efter förlossningen. Oron att nått skall hända har blivit starkare nu de sista. Inte med mig, men med bebis. Vill bara få gjort denna förlossning så kan jag pusta ut för en sekund innan nästa oro startar. Jag har börjat tänka på att jag inte kommer våga somna när han sover, tänk om han slutar andas. Tänk om jag tappar honom, eller tänk om han har nån skada som gör att han har ont. Jisses, kan ju grubbla sönder en. Stäng av och vila. Typ. 

Tjatja.. 15 dagar kvar till BF

Gillar