Stranden ☀️☀️☀️

Gokväll!
En riktig semesterdag har vi haft i dag, alltså känslan av semester 😍. Började med sovmorgon, Robin sov ovanligt länge. Sen körde jag ett styrkepass här hemma. Robin var med också såklart. Vi åt lunch och sen åkte vi och handla och köpte vårt efterlängtade lördagsgodis. När vi kom hem hade Becka & Märta kommit hem till oss, vi skyndade oss i ordning och sen åkte vi till stranden. Mamma & pappa kom också. Var jättemycket folk, undra hur de kommer vara där nu i sommar när alla är kvar hemma 😳. Kommer bli kaos av alla bilar.

Efter stranden åkte jag och Robin hem till mamma och pappa och kastade vattenballonger, åt grillat och sen badade Robin i poolen.

Vi slängde oss i soffan nu när vi kom hem, så där gott trötta av all havsluft och sol 😍

Titta sicken liten godisunge vi fick hänga med i dag 💕

Nu skall min lilla bebis snart hoppa i säng. Nä gud han är verkligen ingen bebis längre. De frågor han ställer nu är inte de enklaste att svara på. En tjej på hans avdelningen på förskolan berättade för honom att hennes farmor och farfar bodde i molnen för de va döda. Så nu pratar vi väldigt mycket om de, vilka som är döda. Han frågade Becka i dag med en gång hon kom om hon har en pappa och om han bor i himlen. Vi pratar väldigt mycket om olika familjer, hur dem kan se ut. Han vill ju gärna ha en pappa men han har pratat med Lenne om de och får kalla honom pappa om han vill, efter de kändes de bättre tyckte han ❤️. Vi pratar om hur barn blir till och kärlek, varför bor vuxna människor i hop... 🤔 Jag tror på att berätta ärligt men på ett positivt sätt. Men jag drar inga krusidull-förklaringar på saker och ting haha. Han har alltid varit väldigt nyfiken på allt och vill lära sig om ALLT och han har väldigt mycket funderingar. Ofta kommer de frågor så jag blir helt chockad!

Önskar er en skön kväll!

Gillar

Kommentarer