Sova hela nätter

Hej! Alltså nu händer det som jag undrat när det skall ske. Grabben sover hela nätterna! När jag vaknar på morgonen och inser att vi inte varit vakna så blir jag helt paff. Va 17 hände!? Är ju typ tröttare för att jag fått sova ut haha. Nej nej nej skoja bara det tar jag tillbaka snabbt! Det får gärna fortsätta så här ett tag nu. Vet ju att det kan ändras snabbt men nu vet jag att det är i alla fall möjligt :)

Det känns liksom som om allt börjar falla på plats nu. Han äter riktig mat så han är mätt, han kryper runt överallt och grejar och blir inte så frustrerad, han ställer sig upp överallt så han kommer upp och ser. Det är precis som att ÄNTLIGEN kan han slappna av och sova i stället för att träna på nått.

I förgår och i går var vi på Öppna förskolan. Vi var där tills det stängde. Robin ÄLSKAR att krypa runt och leka med alla kompisar och leksaker. Bästa stället för honom nu. Sen på eftermiddagen var vi ute på en promenad med K&T. Vi stannade så grabbarna fick gunga och åka rutchkana, även det väldigt uppskattat! Jag måste köpa en skaloverall så att han kan krypa runt ute också.

I dag skall jag TRÄNA!! Woop Woop!!

Ha en skön dag!

Gillar