Sockerfri förskola 👌🏼

Godmorgon! ✨
I dag sov jag till 07:00 och Robin vakna 07:20. Jisses! Sovmorgon järnet 😬

I går hämtade Lina Robin på förskolan 13:30, jag lämnade honom 08:45 så han fick inte många timmar där. GULD värt när dem hjälper mig så mycket! ❤️❤️❤️ Robin har tre mammor ☺️. Och sen att mormor & morfar hämtar honom på måndagar gör ju susen! Jag hade helst inte velat gå ner i tid än på ett tag. Kanske till hösten 2019, eller våren 2020.. Vi får se.

Efter jobbet mötte jag upp Lina & Robin på torget och så handlade vi fredagsmys.

Sen hade vi filmkväll när Robin somnat.

I dag har vi ingenting på agendan och det känns väldigt skönt. Jag skall springa på gymmet när Robin sover. Sen skall vi ta oss ut och leka också.
Jag tycker att det är så bra att de är ute så himla mycket på förskolan, för då kan vi vara inne med gott samvete och både jag och Robin har fått massa frisk luft. Sen att de lagar nästan allt från grunden, använder ekologiska råvaror och har 0% socker på Robins förskola och mitt jobb tycker jag är SÅÅÅÅ BRA! Bästa beslutet Stenungsunds kommun tagit 😬. Som häromdagen när de fick ”sylt” till flingorna så var det i hoprörda bär 😍🙏🏻. Så kan jag som förälder ge den lilla dos av socker till mitt barn som är lagom för ett barn.

Nu skall jag fylla på min kaffekopp och slappa en stund till ☕️

  • Nära Stenungsund

Gillar