Slut..

Godmorgon! I går var vi hemma hos Eistam och hälsade på. Supermysigt! Grabben sov en stund i min famn annars var han på gott humör. Jag trodde att han skulle sova i vagnen hem men icke. Tror vi gick hemåt vid 19:20. Sen när vi kom hem hoppade vi i säng med en gång, åt en flaska ersättning och sen trodde jag att han skulle somna på stunds, men han var pigg. Låg och pratade och skrattade till 21:10. Sen vaknade han vid 01:00 och sen från 03:00 vaknade han typ 4 ggr i timmen. SNARK! Klockan 5:00 ville han ta morgon. Så jag sov med honom nu kl 08:00 - 08:50 och det gjorde mig bara ännu tröttare. Så i kväll skall jag sova innan 20:00!! 

Min plan är att gå ut och springa. Vill springa ute när solen skiner. Vi skall invänta grabbens nästa mål mat kl 10:30, sen ger vi oss ut innan mitt nästa mål mat, haha. Man måste gilla att planera när man har barn, nä det måste man inte, men det underlättar. 

Så i dag, just nu, är jag en väldigt trött mamma.. 

Min lilla köttbulle sitter och grejar med en leksak i mitt knä :)

Han har så fin frisyr nu. Några långa hårstrån som lugg, sen kör han snaggat och sen lite stubb längst bak på huvudet (upptill), sen kan han ha fläta i nacken. Kanske jag snart ser likadan ut, i den takt jag fäller hår nu menar jag :) 

Hoppas ni mår toppen! 

Gillar

Kommentarer