Skogstur

Hej! Nu har vi lekt skogsmulle.. Lillsyster hade fått tips om en 2,5 km naturstig nära deras hus. När någon säger "ni kan inte gå fel" eller "ni hittar", ja då hittar INTE vi! Haha vi kom först in på en liten stig med massvis med rötter & stenar. Å så envetnades vi att gå in en bra bit på den tills vi förstod att de är inte här. Haha jag skratta så åt Lillsyster när hon drog vagnen över stock å sten ;). Vi fick ringa & fråga om hjälp med vägen och till slut hittade vi de riktiga spåret :). 

De regnade rätt bra i början, men då hade vi sådan tur att vi hittade ett pytteliten hydda som vi klämde in oss i och fikade. Sen slutade de regna :). Haha Molly ser ut som hon tänker "jaha skulle de här vara kul..." 

  
  
  
  
 
Vi gick å gick å gick å gick, pausade och åt blåbär.. Turades om med vagnen och bära Molly vars ben hade slutat fungera.. Väl hemma efter flera timmar beställde vi pizza, hungriga som vargar :). 

Nu är jag hemma igen. Ligger och slappar lite i soffan innan jag skall knalla till gymmet och träna lite försiktigt! :) woop woop 

Gillar