Sista dagen, flytt till ny stad & sockeravvänjning..

Hej! Nu ligger jag i sängen bredvid min sovandes grabb. I dag har det varit strålande sol och nästan vindstilla. Superskönt! Hängde på stranden mellan 10:00 - 15:00. Robin sov 11:00 - 13:00, sen var han vaken till läggdags kl 19:30. Jag tror nog vi kommer in mer och mer på att sova bara en gång per dag nu.

I morgon flyger vi hem till kalla Sverige. Älskade land. Jag älskar att resa men trivs bäst hemma! Och vilken lyx att känna så! Att ens egna hem är det bästa :)

Nu blir det en till vår (okej lite mer vinter först) och sommar ledig i hop med min grabb, dessutom i ett nytt bo i en NY STAD! Jepp! Vi drar från stan och flyttar tillbaka till Stenungsund, där jag kommer i från (så okej, ny är den väl kanske inte). Kommer närmre mamma & pappa och storasyster med familj. Lillsyster bor ju kvar i stan men vi kommer att hälsa på ofta! Känns superkul och jag är såååå taggad på flytt nu!

Min lilla prins älskade stranden. Det är bra för där kommer han få hänga mycket!
Nu skall jag äta upp min sista choklad. Ni skulle bli chockade om ni såg vad jag ätit denna resan. Har inte ätit så mycket socker, vitt bröd mm på åratal. Har nog fått i mig en 10 liters hink med socker per dag typ. Så när jag kommer hem MÅSTE jag avvänja kroppen, för nu är jag så långt ned i sockerberoendet jag kan komma. Kommer bli sjukt svårt men av det här mölandet mår jag inget bra.

Puss och kram på er alla därute. Vi hörs i morgon!

Gillar