Semester 😍

Herregud vad skönt de är att vara ledig. Undra hur många gånger jag kommer att skriva de här? Tänker de ungefär 10 gånger per dag 🙄.

I går var Robins sista dag på förskolan, så han lämnade paket till sina pedagoger och sa hej då för ett långt sommarlov.

Efter förskolan kom Helen, Hannes och nu även Hannes lillebror Sam på besök 😍. Så länge sedan vi såg, å SÅ mysigt att ses igen! Blir många resor till Göteborg för att hänga med dem i sommar. Robin och Hannes lekte så bra i hop, de har samma humör, energi och intresse, det är ju skönt 😁

I dag började jag med mitt sommarprojekt, rensa förrådet. Såg att påsarna med kläder till Beckis hade blivit några stycken så jag hörde av mig till henne och kollade om vi kunde komma och de kunde vi. Så vi packade bilen full med påsar och saker som skulle till tippen. Var nere i göteborg till lunch. Robin tyckte att de va så roligt att kolla på Märtas alla leksaker, sådana hade ju han också när han var bebis 😉 (många saker är ju de hon fått av honom haha). Sen gick vi och köpte glass och satt vi sjön och bara njöt över bara vara lediga (åter igen hihi). Vi sa hej då och styrde bilen hemåt igen men vi körde även förbi Lennes firma och hälsade på. Väldigt roligt tyckte Robin 😍. Sen åkte vi direkt till tippen här i stenungsund och kastade lite saker, innan vi åkte hem till mormor och morfar där Robin badade och lekte. Så nu kom vi hem, Robin har duschat och hoppat i pyjamasen och jag har slängt mig i soffan. Så härlig dag! Spontana besök och rensat förråd!

Nu blir det slapp i soffan innan sängdags, ha en skön kväll ❤️

Robin tyckte de va jobbigt när Märta grät 😂🙉

Gillar