Sakta men säkert.... ✊🏼

Godmorgon!
Nu känns det ännu lite bättre med min förkylning, sakta men säkert blir jag friskare och friskare 😬✊🏼.. Hostar och snorar men allt annat känns ganska ok.

Det finns inger mysigare än när vi går och lägger oss. 9 av 10 så går vi och lägger oss samtidigt. Det är om Robin inte har sovit middag då somnar han innan mig. Men annars går vi alltid och lägger oss i hop. Då vill han att jag kramar honom och så borrar han in sin lilla kropp mot mig. Alltså att få ligga där och klappa och pussa och ha honom så nära och somna är absolut det bästa i hela världen. Så kolossalt mysigt! 💖 Vill INTE att han skall vilja sova i egen säng nånsin 😩

I dag jobbar jag 07:00-14:00. Så skönt med denna tidiga dag, känns som jag jobbar halvtid. Sen är det bara två dagar till helgen igen. Det går så fort! Har aldrig gått så här fort innan semestern. Det är massa röda dagar också så det är nästan inga hela arbetsveckor kvar. Sen kommer semestern och vips så är det höst. Jag får lite panik att tiden bara flyger i väg så här 🤪 Broooomsa!

Ha en fantastisk onsdag och ta hand om er! 💖

  • Nära Stenungsund

Gillar

Kommentarer