Robins födelsedag 🎁 🎈🎂

Godmorgon!
I går fyllde min prins 4 år! Jag väckte honom kl 06:00 med sång, paket och frukostbricka. En sådan lycklig fyraåring som vaknade 😍.

Han fick två paket som han sen lekte länge med innan det var dags för förskolan. Han var så taggad på att kompisarna skulle sjunga för honom. Innan har han HATAT när vi sjöng för honom så det har vi aldrig kunnat göra. Men nu, nu vill han att kompisarna skall sjunga den på svenska och sitta ner 🥰.

Ett av paketen, en Pyjamashjälte-lastbil.

Jag joggade 7 km på rasten och orken var en helt annan! Så skönt! 🎉 Min lektion slutade 13:45 så då gasade jag ner till förskolan och hämtade grabben igen.

Sen lekte vi här hemma, var även på lekplatsen och sen förberedde vi för kalas. Storasysters familj kom och firade Robin och han var SÅÅÅÅ glad. Det smärtar ju att vi inte kan ses hela familjen samtidigt och fira honom men så är det ju nu och han får ju ändå träffa dem. Vi håller oss till absolut närmsta familjen så får det bli kompiskalas nästa år. Robin var otroligt exalterad när han öppnade alla paket. WOOOW, VA!! WOOO!! En sån!! WOOW!! 😂😂❤️ Så roligt när någon blir så glad över paketen. Men Lenne hade köpt böcker. Då sa Robin: ”Lennart, när jag fyller 5 år, då behöver du inte köpa böcker för ja vill inte ha de”. 😂 Bra ändå att han tala om de så i stället för att slänga paketen åt sidan som han skulle gjort om han var 3 år 😉. Men jag tror nog att den ena boken kommer bli en favorit för de Bamses kokbok. Vi låg och kollade i den innan vi somna och det var många recept Robin ville testa.

I dag kommer Lillasyster med familj och mamma & pappa och då blir det ett utekalas på altanen.

Jag är så glad över att Robins födelsedag blev så bra och han somnade så glad ❤️

Önskar er en skön lördag!

Gillar

Kommentarer