Renoveringen 

Hej! Nu har jag lagt mig i sängen, sista natten (för den här gången) hos mamma & pappa. I dag efter jobbet gick jag raka vägen hem och började städa för de blev klara med renoveringen i dag. Jag är sån, börjar jag med nått så slutar inte jag förrän jag är klar med målet. Nu blev jag ju inte klar, men jag har gått igenom hela lägenheten och torkat och dammsugit överallt. Har hängt in alla kläder som skall hängas i garderoben, fått in alla skor och fick tömt soffan & sängen på all bröte. Jag är så himla nöjd med resultatet, ni får se bilder sen när de är färdigstädat :). Så i morgon bitti kör mamma ner mig till Göteborg med all packning och efter jobbet fortsätter jag städa och sen skall jag gå och lägga mig i min säng :). 

Så här såg de ut innan jag stängde dörren, stod länge och tittade då jag är så nöjd med resultatet. I stället för gulnande väggar, svart toadörr och fula garderober ser de nu ut så här... 
Som sagt va, mer bilder kommer sen :). 

Sen var jag ju på MVC:en i dag också! Grabben växer helt efter kurvan och denna gång hade även jag växt och vågen visade mer än sist. Hjärtat låter toppen och han ligger med huvudet neråt och med ansiktet åt rätt håll :). 

Min gravidkropp nu därimot har JÄTTEONT! Men de är för att jag städade så intensivt. Kröp massa på golvet och klättrade och hade mig. Känns precis som de gör i slutet på ett marathonlopp, när de är ca 3-4 km kvar och de känns som ryggen skall gå av på mitten, typ så känns de i hela kroppen. Men de går över med sömn nu! Så godnatt och sov så gott! 

Gillar