PW, kolik & lunch.. 

Hej! Nu har vi varit ute på en PW och grabben sov hela tiden och fortsätter att sova i vagnen nu. Har sov även i min famn innan promenaden så i dag är det som vanligt igen :). 

Innan promenaden pratade jag med henne som har akupunkturmottagningen. Vilken underbar människa! Jag satt här innan och läste om kolik och blev så tveksam. Min grabb gråter ju bara innan han skall sova. Vi sover bra på nätterna och han är glad övrig tid han är vaken på dagen. I går var de ju speciellt för han sov inte på hela dagen. Hon sa efter att ha hört hela mitt liv typ att det förmodligen var precis som jag trodde, han blir övertrött och blir då ledsen. Sen sa hon att har han väl börjat gråta så mycket så mår han dåligt att själva gråtet och blir ännu ledsnare. Han har nog inte ont för då hade han gråtit längre tid och även varit missnöjd på dagen. Sen pratar vi om mat. Hon frågade om jag ätit nått de senaste dagarna som kanske gjort att han blivit mer ledsen. Då sa jag "kålrot & vårlök till lunch". Ja men tjena! Det är typ de du INTE skall äta. Hon sa att de tar ungefär två ammningar innan den mat man ätit kommer ut i mjölken och de stämmer ju med när han börjar skrika. Så hon sa att jag skulle äta endast lax & potatis (de komiska är vem hon sa de till). Sen är vi nog förmodligen inne i den andra utvecklingsfasen nu. Jag märker stor skillnad på när han är vaken, han ler så fort jag pratar med honom och han är mycket mer med. Så vi avbokade tiden och avvaktar. Så skönt att få prata med någon som förstår precis hur man känner och som träffar föräldrar dagligen med skrikbebisar. De kallar jag service när hon hjälper mig så mycket över telefon (vi prata i 15 min) och sen avbokar min tid och bara önskar mig lycka till med min bebis! 

Från de ena till de andra. Här är kroppsformen just nu. 7 veckor och 5 dagar efter förlossningen. 

Nu skall jag äta lunch (lax & potatis ;)), vila en stund sen blir det spinning (om han vill sova då hehe).. Ha de så länge! 

Gillar