PANIK! 

Njae,, kanske inte PANIK! Men lite den känslan. Kaffet håller på att ta slut och de hade varit så gott med en kopp till! Men jag har sedan jag blev gravid bara druckit en kopp om dagen eller inget alls för att inte få i mig så mycket koffein. I dag var de så gott så hade GÄRNA tagit en påtår. 

Kom ni i håg när jag skrev i bloggen att jag ville vänja mig av vid Celsius? De var ju varje gång jag varit i Danmark & innan jag visste om jag var gravid eller ej så ville jag inte dricka de. Och så fort mensen kom öppnade jag en Celsius och tränade hårt igen :). Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte sakna Celsius. Eller ja, de är ju inte jobbigt att vara utan och jag är ju inte direkt ledsen över att jag inte kan dricka de nu. Men jag njuter lite av tanken att sen igen om si så där 11 månader kan jag skåla i en Celsius innan ett träningspass :). Skall bara amma klart först, om jag nu då kan amma. Snacka om att jag bara skriver de som kommer upp i mitt huvud när jag bloggar :). De var ju inte direkt så att jag tänkte "nu måste jag göra ett inlägg om Celsius" hehe. 

Va mysigt att de regnar! Men de får gärna sluta lite senare, tanken är att jag skall gå en pw till gymmet i Majorna och gymma med Beckis! Myyyys.. De ligger tvätt i tvättmaskinen som måste hängas upp, sen har jag tänkt att jag skall gå och köpa jord och plantera om min blomma och kanske köpa lite nya blommor. Får se om jag får tummen ur...

Ha en superskön dag! 

Gillar