Öppna förskolan & PW

Gokväll! Nu sover grabben brevid mig och jag har kollat på datorn. I går kväll var min grabb såååå ledsen. Han gick inte att trösta och vred hela sin kropp. Kom på att jag åt rätt många jordgubbar och broccoli. Så de åkte i papperskorgen i morse. Inte en jordgubbe till skall jag äta tills jag slutat amma. Stackars lilla grabb! Kände mig verkligen som världens sämsta mamma. Sen fick han även vaccinet mot magsjuka. Inte för att dem skall få ont i magen av det men det kan ju ha bidragit med varför han inte mådde bra. Så i dag har jag bara ätit sådant jag vet funkar och min glada grabb var tillbaka igen. 

I dag har vi varit på Öppna förskolan. Så himla fint det var där! Fräscht och supertrevlig personal. Min grabb somnade 2 minuter innan sångstunden började och sen somnade han igen när vi fikade. Inte ville han äta heller så det var en missnöjd ledsen grabb på vägen hem. Men det var ingen lång matstrejk (som tidigare, då han inte ätit på hela dagen), utan när vi kom hem var han sugen på mat och då var allt frid och fröjd igen. 

Efter lunch tog vi en mils PW. Så galet skönt! I morgon skall vi till mormor och morfar och hjälpa dem med lite hus-fix. Skall ta med mig träningskläder så att jag kan köra ett pass på tomten. 

Ha en skön kväll, själv somnar jag nu :) 

Gillar