Öppna förskolan och träning

Godmorgon! Wihoo!! Jag är frisk! Så underbart att vakna upp och inte ha svettats någonting. Halsontet och hostan är borta och all ork är tillbaka.

Så i dag kan vi gå till Öppna förskolan! Sen kaaaanske jag går och kör pyyyyyyttelite styrka bara för att få byta om till träningskläder och få känna känslan av att träna.

I går ändrade jag så att grabbens stol står i köket i stället. Vi har ätit vid matbordet i vardagsrummet hela tiden och jag har ätit min gröt i soffan. Men nu vill jag börja med att vi äter i köket och det blev så mysigt. Ändrade på bordet så att grabbens stol passar och det blev så bra. Jag vill att vi äter frukost, lunch och middag i hop. Det skall bli en mysstund där vi kan sitta och prata och äta. Vi skall inte hamna i soffan med tallriken i knät. De kanske blir typ på fredag när vi "busar" och äter kvällsmat i soffan. Jag skall i alla fall försöka. Jag äter själv alltid framför tv:n så de kan bli en utmaning för mig ;). Sen herregud förstår jag med att vissa måltider blir att han får en korv i handen på väg ut genom dörren. Men man kan ju ha ett mål, en bild på hur man vill att det skall vara, så om de blir så 80% och sen lite hur som helst 20% så är väl de toppen!

Min grabb grejar för fullt i sitt "rum" :)
Ha en toppendag!

Gillar