Öppna förskolan

Hej! Nu har vi varit på Öppna förskolan. Det är så himlans mysigt där! Och i dag var det inte så mycket folk så det var lite lugnare.

Robin vände sig om och tittade på mig hela tiden i dag. Precis som om han fattat det där nu att mamma kan ju faktiskt gå. Nu kröp han in men vände och skulle upp i famnen igen. Sötnöt!

Majskroksfest med polarn!
Nu sover Robin och jag hamnade i soffan. Skulle kunna tvätta, laga mat, eller nått annat ”måste” men jag behövde ligga ner kände jag :). Börjar lessna rejält på att inte kunna träna. Känner en liten lätt ångest börja krympandes över att inte få ta ut mig, svettas och må 100% bra. Fast en sak jag märkt sen jag fick Robin är att jag blir inte lika deprimerad när jag blir förkyld och inte kan träna som jag blev innan. Nu har jag ändå nått annat som sysselsätter mig hela tiden så tänker inte lika mycket på träningen. Det är nu när jag börjar känna i kroppen att jag inte har tränat som jag börjar må dåligt över de. Alltså jag behöver få svettas, ta ut mig och springa av mig energi och FÅ ny energi! Jag vet inte hur jag för ny energi om jag inte kan träna? Den där kicken liksom, hur får man den? Vill inte börja med droger så det är inget alternativ ;)

I morgon kaaaaanske vi kan gå till gymmet..

Tjaaa

Gillar