Nytt jobb

Hej! Jag berättade ju för ett tag sedan att jag varit på intervju. Nu kan jag berätta om min framtid :)

När jag blev mamma och föräldraledig började en längtan efter ny karriär växa. Jag ville börja om från noll. Komma ny till ett jobb och inte vara chef. Det största av allt, inte jobba hela tiden. Utan jag vill jobba 110% när min arbetstid är, men sen när jag går hem från jobbet vill jag lägga all energi på Robin. Arbetstelefonen skall inte ringa på kvällar och helger, det passar inte in i mitt liv just nu.

Så fort jag födde Robin kände jag att de här gör jag gärna om. Kärleken jag kände (känner) hade jag velat ge till 100 barn till. Men när man lever själv är det inte bara att producera barn ;). Jag kommer förmodligen "bara" få ett barn. Men jag kan ge kärlek, trygghet och hjälpa barn till att bli starka individer om jag jobbar med barn. Förr brann jag för att få så många människor som möjligt i rörelse, nu brinner jag för att få hjälpa så många barn som möjligt att få en så bra start i livet som möjligt. Jag är utbildad barnskötare och är det nånting som behövs nu och framåt så är det barnskötare och förskolelärare. Min storasyster jobbar som förskolelärare och min lillasyster pluggar till det. Nu kände jag att det är den världen jag också vill in i.

I går ringde telefonen och jag fick jobbet! Det känns så himla roligt! Jag är så pepp på nya utmaningar och känner att det skall bli såååå kul att börja jobba igen. Vi skall träffas efter påsk och då för jag reda på var exakt det blir. Det jag vet nu är att det står mellan två förskolor och båda dem ligger nära där vi bor.

Det har hänt mycket de senaste månaderna! Förutom att jag skaffade barn på egen hand sålde jag lägenheten i Göteborg, köpte ny lägenhet i Stenungsund, sa upp mig från mitt jobb, där jag jobbat i 10 år och då utan att ha ett nytt jobb (jag visste redan då vad jag ville jobba med) och nu fått JA till det jobbet! NU kan jag andas ut och njuta över de sista månaderna som föräldraledig :)

Man måste våga hoppa nångång i livet. Nu har jag gjort de hoppet och har nu landat väldigt bra hihi

Gillar