Ny vecka nya äventyr 😍

Godmorgon!
I går hade jag & Lina filmkväll. Kollade på Kvinnan i fönstret och den var bra. Hoppade i säng 24:00 och vaknade 06:40. Ville inte somna om utan vill hellre kunna somna tidigare i kväll. Konstigt det här med om man gillar sovmorgon eller inte. Lenne säger alltid det om han vaknar tidigt och kan somna om ”så skönt att jag kunde somna om igen och sova till 09:00”. Jag får ångest av bara tanken 😂. Varför vill jag bara upp med en gång? Känns som jag missar den mysiga morgonen och Mmmm jag sover till typ 09:00.

Nu blir det sommarvärme igen!! Ser ju ut som om det skall hålla i sig fram till nästa vecka också! Blir så glad om det är uppehåll när vi skall tälta. På onsdag skall det bli 29 grader och då skall vi till Liseberg 🥵😬. Det är det ända inplanerat vi har denna vecka sen blir det stranden varje dag! Vill inte göra något annat än att bada och sola här hemma nu.

Nu sitter jag och laddar för en löptur runt huset. I går kväll när Lina kom tog jag en lugn tur ner till havet. 6 km skrapa jag i hop 😍

Ha en grym dag!

Gillar