Ny löpvagn??

Gokväll! Nu har jag krupit ner bredvid min prins, så himlans underbart. Jag verkligen älskar att få gå och lägga mig haha. Vissa älskar att sitta uppe länge, gärna halva natten och kolla film och äta chips. Jag är överlycklig dem kvällar jag kan gå och lägga mig tidigt. Skulle jag träffa en man att leva med så vore det ju bra om han antingen var en morgonmänniska eller helst ville sitta uppe ensam varje kväll ;).

Det blev ingen löptur i dag för jag fick så ont i magen och kände mig inte alls fräsch för att springa. I stället tog vi en promenad och då vill grabben gå själv hela vägen så vi kommer inte så långt. Han går inte helt själv utan han håller mig i ett finger :). Men gå det skall han! Vi gick hem till en annan granne och prövade deras löpvagn. De har en Thule och jag är sugen på en sådan. Så nu kanske jag slår till på en. Jag prioriterar att lägga pengar på en riktigt bra löpvagn för är det nått jag gör så är det att springa och den kan vi ha kvar länge.
Vi åkte även till torget och sprang in på H&M och Hemmakväll. Sen lekte vi med bilar och var ute på altanen och pratade med grannen. De va vår dag de! :)
Natti natti

Gillar