Ny familjemedlem ❣️

Godmorgon!
Nu sitter vi och myser i soffan och laddar för förskola och skola. Jag skall ta tåget till Göteborg och redovisa ett grupparbete.

Det är en sak jag och Robin längtar väldigt mycket efter och det är att det skall flytta in en liten kissekatt här. Jag har kollat länge på blocket, massa söta kattungar men det har inte varit någon som känts som DEN vill vi ha. Men nu var det de. Vi var och hälsade på katten i söndags och Robin var så duktig där inne bland alla kattungar. Vi har varit och köpt leksaker och godis. Robin valde med omsorg. Sen har vi beställt massa saker på nätet. Så nu är det bara lilla Willys som saknas. Ja hon heter så 🤓. Robin ville att vår katt skulle heta W för de är hans favoritbokstav. Men ja sa att de är ju rätt svårt att ropa på så vi kanske kan ha ett namn som börjar på W, som Wilma, Wilda eller Wicky men Robin är SÅ nöjd med namnet Willys och det spelar ingen roll om det är ett killnamn. Så nu har de blivit Willys 😻. Om ca 2,5 veckor får vi henne, då har hon fått alla sprutor och blivit hela 12 veckor.

Planen är att köra ett träningspass sen när jag kommer hem så jag får rört på mig i dag också. I går blev det en till mil 🤩

Och här är en bild på Willys 😍

Ha en grym dag!

Gillar

Kommentarer