Njuter

Påminner ni er själva om detta? De gör jag väldigt ofta. Har på de senaste åren verkligen lärt mig att njuta av stunden. Sluta längta till allt hela tiden, njut här & nu. Njut av morgonen, av kaffet, gröten, jordnötssmöret ;), promenaden till spårvagen, musiken i öronen, sms:en från vännerna, morgonträningen, hejet till kollegorna,, a ni fattar. Jag går runt och njuter hela tiden. Jag kan njuta så ofantligt mycket av att gå till spårisen med hög musik, dricka en Celsius och möta upp gänget och träna i hop. De pirrar liksom av glädje i kroppen då :). Eller när jag & Lillsyster åker tåg med ungarna & fikar med resten av familjen i Stenungsund. Sååå mysigt! De finns så otroligt mycket härligt man gör hela tiden som man mår bra av, man måste bara själv se & finna alla dessa tillfällen. Nu tex njuter jag av vetskapen av att jag får många timmars sömn i natt och att jag skall träna i morgon bitti. Ett lyckorus bubblar runt i kroppen.

I går där i mot var jag arg som ett åskmoln, jag kan ha sådan dagar också, men de går över, väldigt fort.. Och tur är väl de :)

Vår träning i dag blev.. 64 chins (så som jag pallar), 100 armhävningar, 100 situps & 100 knäböj. Nu jääääävlar skall de chinsas!! ;)

Gillar