Min Lördag

Vilken härlig dag!
Började dagen med en sväng på stan med LG, Lillsyster & Lillskruttan. Jag köpte två nya tröjor jag är mycket nöjd över, jag visar senare. Sen åt vi på Göteborgs Wok, riktigt bra måste jag säga. Väldigt fräscht och gott!
Efter detta sa vi hej då och då mötte jag upp Beckis. Vi tog bussen till IKEA, shoppade och åt (igen). Så mysigt! Jag köpte handdukar, badrumsmatta, blommor & ljus, sådant man alltid behöver ;). Sen de sjukaste av allt!! Jag gick och köpte godis!!! Inte så sugen på de egentligen, fick nästan tvinga mig att välja några stycken. Jag blev bara SÅÅ trött för förbudet. Vill inte tänka att jag inte får. Jag får, men vill inte. Så de gånger jag vill, då köper jag & nu var en sådan dag. Jag har ätit två bitar och de var inget speciellt alls, men då kan jag sluta tänka på de å dricka mitt te i stället. Har varit lite så att jag ätit massa annat bara för att jag inte får äta godis, de känns inget bra alls..

Nu ligger jag nerbäddad i min soffa och mår prima! Här skall jag ligga tills sängen kallar. I morgon blir de löpning & hit. Jihoo jihoo jihooooo :)

Gillar