Men hon ville vara där! 🤯

Godmorgon!
Jag har tänkt på en sak som får mig att fundera på hur många hjärnceller killar har. Många som köper sex vittnar ju om att just den tjejen de köpte ville sälja sex. Hon sa de. Hon var supertrevlig, lättsam och sa att hon njöt till och med. Hon sålde sex för att hon gillade sex så mycket... Herregud. Har aldrig dessa killar/gubbar träffat en försäljare innan?? Tänk om någon som ville sälja något (och tänk då någon som måste sälja varan för att få in pengar för överlevnad) sa att det här suger, jag vill inte vara här, jag tycker att du är vidrig, luktar illa, jag sväljer mitt kräks när du kommer in i rummet... Tror ni att varan hade blivit såld då? Nej du som kund hade ju gått till någon annan och inga pengar hade kommit in. Hon måste ju ljuga och le åt dig så du kan köpa henne med gott samvete, så att du känner att du går rakryggad därifrån och känner att du gjort henne en tjänst, du betalde ju henne för nått hon ville ha. VAKNA! Ni är så jävla hjärndöda så det är skrämmande. Vad tror ni tjejen svarat om du frågat om hon ville ha pengarna utan sex? Hon vill INTE ha dig, hon vill ha pengar för att kunna överleva.

Så mycket jag kommer prata om detta med Robin. Han kommer få lära sig vad som är rätt och fel. Han kommer veta att människor som utnyttjar en annan människa för sex är inte ens vatten värd.

I dag skall jag lyssna på en föreläsning och läsa en bok. Får se om de blir någon träning på rasten, känner mig lite trött i kroppen. Fast de är kanske inte så konstigt, kolla in tiden på gårdagens rastjogg!! 💥💥💥

Efter förskolan i går åkte vi ner till torget och handlade hårspännen, sen åt vi melon och lekte på lekplatsen.

Nu skall jag lämna min prins på förskolan! ❤️

Gillar