Måndag ☀️

Hej!
Nu har jag lunchrast. Är hemma och pluggar. Så himla svårt att avgöra vad som är symptom att stanna hemma för! I natt hostade jag nästan inget alls, men vakande med huvudvärk och halsont. Jag kan ju inte gå till praktiken och bara tro att mina symtom är endast förkylningssymptom. Men jag är pigg så det känns så konstigt att vara hemma. Men min lärare sa till mig att INTE gå till praktiken om jag inte är helt 100 så jag lyssnar på henne. Eftersom jag aldrig är helt 100 så här års så blir det så svårt 😆. Nu mår jag ju exakt så som jag mår VARJE höst/vinter/vår.. Ni som läst min blogg länge vet ju vilka problem med halsen jag har. Men jag är på sluttampen nu och känner att snaaaart är jag helt bra igen! Hoppas på i morgon!

Jag har jobbat med min PowerPoint hela morgonen. Lämnade Robin kl 07:30 och nu först tittade jag upp i från datorn. Gjorde lunch och skall ta en kaffe innan jag sätter mig igen. Såg precis att jag gjort lite fel 😩. Men jag är ute i god tid och kommer fixa detta utan problem. Bara Robin håller sig frisk för jag kan ABSOLUT inte ha honom hemma när jag spelar in på datorn 😂. Samma gäller nästa kurs, även om den är på distans så är det många föreläsningar att lyssna på och live-lektioner på datorn och då kan Robin inte vara hemma och låta.

En kurs kvar sen SOMMARLOV 🎉

I går var vi på stranden med delar av familjen. Robin hade överskottsenergi så det var inte så avkopplade 🤪. Sen hemma badade han i badbaljan på altanen men han hittade på bus efter bus så jag blev tokig tillslut. Var kom detta busfrö i från? Han gick liksom inte att lugna ner 😅

Nä nu blir det kaffe och lite vila innan jag sätter mig igen. Heja mig 👏🏽

Gillar