Måndag

Tjohoo! I natt tyckte grabben att vi kunde ligga vakna i stället. Han var nog vaken i 2 timmar. Gääääsp! Han var inte ledsen eller så, han ville helst krypa omkring eller sitta på knä och slå mig, men det fick han inte så jag fick ligga och hålla i honom i båda armarna. Då låg han där, fasthållen och sög på nappen. Inte ett ljud, men heller inte några trötta ögon hehe.. Jag kan ju inte sova när jag ligger och håller i någon krampaktigt ;). Så där låg vi... Vi somnade tillslut och sen vaknade grabben 06:30. Då kändes de som om jag skulle vilja duscha i Celsius typ..

Men efter gröt och en Celsius i magen var energin tillbaka. Vi gick ut och sprang, jag sprang, grabben sov så gott! 12 härliga kilometer! Jag är så pepp på långpass nu. Det är roligt för allt känns nytt med vagn. Jag har sprungit som längst 5,7 mil, detta var på ett ultralopp. Men med vagn är rekordet 13 km så allt över de är rekord. Så kul att slå rekord :)
Han är så söt den lille korven. Jag satte mig mot ytterdörren och andades lite. Då kommer han och sätter sig framför mig och pillar med sina snören. Vill ju helst vara där mamma är :)
I dag tog han upp ärtor med pincettgreppet. Har inte sett det innan, då har han plockat upp med hela handen liksom. Så jädrans gulligt! Dessa små fingrar :)

Nu har vi ätit lunch. Skall vila en stund, sen måste vi handla och så blir det väl en till promenad då vädret är så fint!

Ha en skön start på veckan!

Gillar