Måndag

Hej! I går joggade jag 5 km, var tungt så det var så skönt när klockan slog över till 5 km och jag kunde börja gå! Det är ju väldigt skönt efter sådana pass. När man är piggare efter passet än innan.
Sen bakade jag en kladdkaka (som blev lite väl kladdig)..
Så efter träning, dusch och fix hemma, somnade grabben i sin säng och regnet smattrade mot fönsterrutorna, då satte jag mig framför en film med kaffe och kladdkaka. Sådana stunder är också guld värda!
När jag hade ätit så mycket kaka så att jag mådde illa la jag in den i frysen. Tänkte att jag kan ju äta den till fredag igen... Ye right, på eftermiddagen efter att vi hade varit ute och fått frisk luft innan grabben skulle sova var jag rätt sugen igen och då var den så god så efter att jag mådde illa IGEN så slängde jag resten av kakan haha.

Regnet slutade och solen tittade fram och grabben var trött på att bara vara inne, så vi tog en sväng till Haga och traskade runt. Det finns ju så mycket fina saker till barn. Jag vill så i framtiden köpa en lägenhet så Robin får ett eget rum.
Roliga cykelhjälmar..
I dag tog jag en tidig löptur då grabben börjat sova så länge när han somnar vid 08:00, sen är han vaken fram till lunch. Så jag ville ut och springa så han kunde sova i vagnen. Blev 5 km jogg och 2,5 km PW.

Nu har jag ätit lunch och grabben sover i sin säng. Han älskar att sova middag i den. Han gillar att ligga där en stund innan han somnar och greja, pilla, prata och ha sig. Sen ropar han på mig, så när jag kommer dit ligger han och tittar efter mig och skrattar. Då stoppar jag i nappen och pussar honom på kinden. Kanske får göra så två gånger sen sover han.
Nu skall jag vila en stund, sen klockan 13:00 skall vi vara på BVC.

I morgon skall vi upp tidigt och åka till Skara sommarland :)
Hej hopp

Gillar

Kommentarer