Lugnt liv lugn hy ✨

Godmorgon!
Alltså i går när jag gick och la mig. Jag började drömma något hemskt, vaknade snabbt och kunde somna om, men började då drömma nått annat hemskt så jag vaknade till. Det kändes så här i alla fall, de kanske bara var en gång. Så kändes de som om de kröp nått på min arm så jag började borsta ur hela sängen. La mig ner för att somna igen och efter en stund känner jag nått på munnen och spotar och fräser och flyger upp. Tror ni inte de var en jäkla myra!! 🐜 Den myran dog. Vi har mycket insekter här mitt i skogen och de får gärna gå igenom vår lägenhet. MEN INTE I SÄNGEN TACK!

I dag vaknade vi innan klockan ringde men eftersom jag inte har någon lektion och ligger bra till med plugget så tog vi beslutet att Robin kommer till förskolan efter frukost.

Jag märker så tydligt på min hy. Ingen stress, inga finnar. Det hänger verkligen i hop för mig. Rätt fascinerande hur allt hänger samman. Varför få finnar av att stressa? Å varför är de bara vissa som får de? Andra kan stressa ihjäl sig och ha hur fin hud som helst. Konstigt. För mig hänger de på stress och mat. Ingen stress och bra mat då är huden bra. Då kan jag äta lördagsgodis utan problem. Men börjar jag äta sämre mat dagligen då kommer finnarna på en gång.

I dag skall jag läsa en massa. Blir väl bli under en filt i soffan med massa levande ljus 🤩

Önskar er en go onsdag!

Gillar