Lördag 🍭

Godmorgon!
Nu ligger jag och Willys i soffan och gosar. Jag har aldrig nånsin träffat en gosigare katt en henne. Hon vill verkligen kramas 💓. Den 31/3 har vi fått tid för kastrering. Jag har alltid trott att det heter kastrering för hanar och strlerisering för honor men på veterinärstationers hemsidor står det kastrering för honor 🤔. Sen blir det tratt i två veckor och sen kan Willys få lov att gå lite smått. Så kul för henne!

I går på rasten joggade jag en mil. De var väldigt tungt men otroligt skönt efteråt. Nu blir det styrka i dag 🏋🏽

Efter jag hämtat Robin åkte vi direkt hem till hans kompis. Alltså de är ju SÅÅÅ SÖTA! De lekte ute en stund då var jag kvar men sen ville de gå in och då frågade jag om jag kunde passa på att åka och handla. Så inte jag är där inne och Robin ville gärna vara där utan mig 😂. Det hade gått så bra. Kompisens pappa sa att de är ju som ett gift gammalt par där de springer runt hand i hand 😂❤️. Så skönt att vi vet att de funkar, nu kan de ha lekdejter hemma hos varandra.

Jag lagade kött och potatis till middag och precis när vi satt oss ringde de på dörren och där stod Lenne. Jag visste att han skulle komma men inte Robin, så de blev en rolig överraskning ❤️. Vi åt fredagsmys och kollade en stund på Talang men vi orkade inte hela programmet. Robin somnade samma stund han la sig på kudden ☺️

I dag blir det någon uteaktivitet och sen skall vi köpa lördagsgodis 🤩. Ha en grym dag!

Gillar

Kommentarer