Liseberg & vilodag

Hej! I dag var vi på Liseberg i 6 timmar :). Så mysigt!! Vi lekte, fikade, åkte, åt mat, lekte & åkte lite till :) 

Här åker vi Sagoslottet, första gången för Max :) 

 Jag & Mollsan åkte Fisketuren, å Jesus va de snurra! Lillskruttan skratta så mycket! Jag skratta så kinderna var blöta av tårar haha och Lillsyster som stod brevid och såg Mollsans min skratta lika mycket hon :). Den måste vi åka nästa gång igen :). Här är precis innan vi snurrar i väg! 

 
Vi lekte i Kaninlandet, åkte rutschkana mååååånga gånger, vi gick på Kaninteater. Trollen kramade kaniner. Till och med Max gick fram med armarna mot kaninen: "Lyft upp mig". Han blev nog lite chockad när kaninen gjorde de och satte honom i hans (eller hennes ;)) knä.  

 
De var två trötta barn vi hade med oss när de va dags att dra :)  

  
 
Jag vann en krokodil vilket Mollsan blev glad över :) 

Annars i dag har jag bara ätit. Känner mig nått så fruktansvärt svullen efter mina långpass. Får liksom inte plats i mina kläder. Har känt så många gånger när jag börjat springa mycket. Så jag har googlat & googlat, de måste ju finnas en förklaring ;). Och gissa om jag blev förvånad när jag hittar en förklaring, de kallas "sälsyndromet"!! ALLT stämmer in på hur jag känner mig! Jag håller på att förvandlas till en säl.... Haha nä men googla själva. Sjukt intressant! De bästa var att de var inget farligt och de går över bara man fortsätter träna och äta samma mängd. De var viktigt att inte dra ned på maten, låter ju toppen!! :) 

Vilat från all träning i dag, men i morgon bitti blir de löpning igen. Hoppas jag blivit av med lite vätska då :)  

 
I morgon blir de även havet! Skall ju bli fint väder :) 

Natti natti nu kryper jag i säng.. 

Gillar