Liseberg 🎡🎠

Hej!
I dag var det skolavslutning för systerson och då är det tradition att åka till Liseberg, vi åkte hela familjen, alla utom Lillsysters man var med. Jag tackar gudarna att jag ”bara” åker på matförgiftning hela tiden och inte magsjuka så att jag kunde hänga med. Vaknade upp i morse och mådde bättre än på väldigt länge. Nu är även förkylningen borta, så i morgon skall jag TRÄNA!!! Wiii! 🎉🎉 ÖVERLYCKLIG!
I morgon skall det bli fint väder så jag skall sola och sen måste vi handla. Så skönt att komma in i dem vanliga rutinerna igen och inte bara försöka överleva dagen hehe
I dag pratade jag med min nya chef och på fredag skall jag träffa mina blivande kollegor och hälsa på mitt nya jobb. Skall bli så kul! Vi bestämde även att jag skall börja jobba något tidigare. Jag har gått från att typ få hjärtklappning av att ens tänka på att börja jobba igen till att längta. Så spännande med nytt 😊
Nu blir det finalen i Biggest loser och sen hopp i säng. Natti natti 💕
Våra småtroll 💜💚💙

  • Nära Stenungsund

Gillar

Kommentarer

jen,
ska du jobba heltid?
hur många dgar med föräldrarpenning tog du? Måste ju börja planera och vet ej hur jag ska tänka. Jobbar deltid just nu och hoppas jag kan behålla samma jobb när jag ska börja jobba igen, även om det då fortfarande är deltid, men jag vill ju vara föräldraledig i alla fall ett år..!
www.betterwords.blogg.se
MiaZetterberg
MiaZetterberg,
Ja jag skall jobba heltid, till en början, sen gå ner något. Jag tog ut 4 dagar i veckan i ett år, sen tog jag ut 5 dagar i ve i 4 månader och sen har jag semester att ta ut fram tills jag börjar jobba i augusti. Då har jag massvis med föräldradagar kvar.
nouw.com/miazetterberg
MiaZetterberg
MiaZetterberg,
Oj, tryckte för snabbt. Skulle skriva det att kan du jobba halvtid sen är det ju drömmen 😊
nouw.com/miazetterberg
jen,
Ok, jag fattar inte riktigt det där än haha 😊 men innebär det att du får betald föräldrapenning för 4 dagar och inte den 5e? (de räkanr inte helger då eller?) Ja, jag jobbar halvtid nu så om det blir samma jobb sen så lär dte bli samma tjänst.
www.betterwords.blogg.se