Ledsen bebis

Godmorgon! I går skrek min grabb klockan 17:00 - 20:30. Helt hysterisk var han. Min BM:a säger att har dem ont i magen så märker man de på skriket. Jag har svårt att avgöra det. Undra om man kan kolla upp det på nått sett. Mjölkallergi kan de inte vara då jag äter noll mjölkprodukter. Sen vakna han 00:00 som vanligt, vi var tvugna att gå upp och byta blöja och då blev JAG pigg, suck. Så då låg jag vaken tills han vakna igen 02:30. Sen somnade vi båda om fram till 04:00 och då började han skrika på samma sätt igen. Vi sov mellan 05:00 - 06:00, men sen tände jag lampan och det blev morgon :). Då tränade vi på att ligga på mage och han kan lyfta huvudet och vrida det till andra sidan. Han blev SÅ glad när han gjorde det och jag låg på andra sidan och sa hej till honom. Det leendet gör så att all sömnbrist försvinner och man blir pigg igen :). 

Men jag laddar med en extra stark kaffe i dag ;) 

Jag ser så fram i mot min gröt varje morgon, så gå upp ur sängen är inga problem för mig. Fatta då känslan när jag gjort klart gröten och inser att jag glömt att köpa havremjölk, F.U.C.K!! Så fick äta gröt utan mjölk, inte lika roligt.. 

I dag blir det PW innan lunch och sen skall jag träna efter lunch för då är AA också på gymmet. Även om vi inte tränar i hop (samma pass) så är det SÅ mycket roligare att bara vara på gymmet samtidigt :) 

Hoppas ni mår toppen och får en härlig dag! I dag skall solen skina här i Götet! 

Gillar