KAFFE

Godmorgon! I dag skall jag inte skriva ner vår natt i detalj, men jag kan säga att jag nog har fått sova ca 6 timmar, himla skönt! Grabben vaknade 05:00, sen vart det blöjbyte, pjamasbyte och tillslut blev klockan 06:15 så jag gjorde frukost och sitter nu framför Nyhetsmorgon med KAFFE, så himlans god denna dryck är. 

Jag hade nog ingen feber i natt utan nu har jag huvudvärk, täppt i näsan, samtidigt som jag måste snyta mig hela tiden, ont i halsen och har hosta. Grabben visar inga tecken på att bli sjuk, peppar peppar. Han äter mycket och är pigg när han är vaken och sover skönt när han sover. 

I natt när han sov tungt så vaknade jag över att det prutades väldigt mycket i blöjan. Då vill man ju inte väcka sin bebis men heller inte att han skall ligga där med äcklig blöja. Så jag tog upp honom och sen vaknade han på skötbordet, på sitt bästa humör. Låg där och prata och såg så där nöjd och glad ut. Tror ni han vill somna om sen? NEJ. Så då ligger man där klockan 03:00 på natten med en bebis som ligger och snackar som bara den och flaxar med armar och ben och just då ångrar man att man prioriterade blöjan ;) 

I dag skall jag till Apoteket sen blir det soffan igen. Ha en go dag! 

Gillar