Jävulsk natt, piss humör & vändningen...

Hej! I natt vaknade Robin 00:00 och grät till 02:15. Jag tappade tålamodet en kort stund och skällde på honom. Tror ni det hjälpte? Nej. Jag sa nått i stil med "nu räcker det Robin!! Vad vill du!? Jag orkar inte!!" Med en väldigt arg röst. Jag fick så dåligt samvete och vaknade med en klump i magen sen på morgonen. Nu var det ju inte så att han kommer i håg detta, han förstod ju inte vad jag sa, som tur va.. Men mitt samvete visste vad jag hade sagt. Han kan ju liksom inte hjälpa att han vaknar och är hysteriskt ledsen. Det går över när vi tänder lampan så han kanske är mörkrädd? Men då när vi tänder blir han i stället skitglad och pigg och skall krypa runt. Som tur var sov vi till 07:40 i morse så sömn fick vi i alla fall.

Allt kändes skit i morse. Humöret var på botten. Men så åt vi frulle och jag bestämde mig för att jogga ute i dag. Efter en Nocco fick jag för mig att jag skulle dammsuga lite snabbt, efter 30 min var hela lägenheten städad och nu efter ytterligare 30 min jogg så är humöret på topp igen! TACKA VET JAG TRÄNING!! (& ett städat hem..)

Nu skall vi äta lunch och packa väskan, sen drar vi till Stenungsund och sover över där i natt. I morgon blir det julbord med familjen. Myyyys!!

Hej hopp!

Gillar