IKEA

Gokväll! Nu ligger jag här igen, i sängen och grabben har somnat. Kryper jag ner under täcket så är det svårt att ta sig här i från. Så varmt och skönt!

I morse åkte vi till IKEA och mötte upp hela familjen. Vi åt brunch i hop. Ni kanske undrar varför vi alltid ses på IKEA. Halva familjen bor i Stenungsund och jag och Lillsyster bor i Göteborg, så då ligger Bäckebol lite så där käckt i mitten (tyyyp) och så slipper de köra in och böka i stan. Sen är det så att vi är 13 stycken när hela familjen är med och skulle vi komma in på ett fik här i stan å ba: ”Hej! Vi är 13 stycken! Vi pratar helst allihopa samtidigt med lite för hög röst, vi har ett barn i varje ålder (typ) och vi har en vagn. Finns det bord för oss?”. Då finns det sällan de.. Men på IKEA där finns det! Å alla kan fika de man vill och ingens fika går på mer än 25 spänn ;). Himla mysigt att hänga med familjen! Jag åkte med mamma och pappa in till stan då de skulle sova på Hotell. Hängde med dem in för att kolla på rummet och Robin fick krypa omkring och undersöka detta innan vi traskade hemåt. Hemma har vi ätit, kollat på tv och badat. Grabben var så trött så vi badade läääänge för att kunna hålla oss vakna till klockan 18:00 :)

Denna lilla människa! Han hinner med så ofantligt mycket på så kort tid! Dra ut kläder från garderoben, dra ned alla sina blöjor (som ligger under skötbordet) och gräva i en kruka, medan jag sätter in linserna. Som tar max 2 minuter typ..
Så söt i knästrumpor och body hihi
Nu har han blivit sådan att ger jag honom nappen så blir han med en gång gosig och vill gärna ligga på mig och gosa. Jisses va mysigt det är! Innan har det bara varit när han var lite sjuk eller så vilade han i max 10 sekunder. Men nu ligger han gärna och myser en stund, om han nu då är lite trött, annars går det ju inte.
Nu skall jag kravla mig upp.

Ha en skön kväll!

Gillar