Hemmaplugg 📝

Gokväll!
I dag har jag pluggat hemma och Robin har varit på förskolan 8:30-14:00. När jag hämtade honom åkte vi och storhandlade. Sen lagade jag massa matlådor och när klockan slog 17:00 var jag klar med allt i köket och det var avtorkat och fint igen 🤪. Startade då datorn men alltså i bland går det bara inte. Jag får inte fram något vettigt. Jag skrev en rad sen stängde jag ner igen. Jag fick gjort rätt mycket i förmiddags. Jag får vara nöjd för i dag. I morgon har vi workshop 9-12 så jag får plugga när jag kommer hem på eftermiddagen igen.

Jag längtar till ljuset ute nu ☀️. Robin tittade upp på himlen i dag när jag hämtade honom från förskolan och sa: I dag är inte himlen rosa mamma, den är nästan svart. 😑 kl 14:00 liksom 😝.

Dem berätta i dag på förskolan att dem hade tillslut fått säga stop till Robin när han åt lunch. Han hade ätit tre stora portioner och ville ha mer grönsaker haha. Han MÖLAR grönsaker! Det är ju bra men man kan även få väldigt ont i magen om man trycker ner mer en vad som får plats haha 😋. Nu har han ätit en stor portion köttfärssås & spagetti och nu 30 min efter säger han: ”Ja e hunglig mamma”. 🤔 Han är nog bara sugen tror jag ☺️.

Nu unnar jag mig vila i soffan 🤗
Ha en skön kväll.

Gillar