Godmorgon fredag

Hej! Bläää vi är förkylda!

Jag var så duktig i går morse och lagade massa matlådor till grabben och mig. Men allt gick fel. Robin HATADE maten och min mat brändes i ugnen då Robin var otröstlig så jag missade att ta ut den. Ni vet när hela köket är nedstänkt i mat och all utrustning är använd och maten blir äcklig. Suck. Sen somnade han en timma innan vi skulle gå till kyrkan på sångstund. Men som tur va vaknade han så vi hann följa med. Jag tog en Nocco och städade köket. Sen så fort jag kom ut i friska luften vände allt. Såååå skönt att komma ut sådana dagar!

Jag kände mig precis som jag såg ut ;)
Det var så bra i kyrkan! Hon som höll i sångstunden sjung så bra och vi sjung alla vanliga låtar som alla kan. Lite roligare då när man kan sjunga med. Sen fikade vi och grabbarna fick ligga och blänga på varandra på mattan :). Jag tycker att det är SÅ mysigt med öppna förskolan!
Sen knatade vi ner mot stan. Jag behövde köpa servetter till dopet.

Mina grymma mamma polare! Om vi inte hade fått barn samtidigt kanske vi aldrig hade träffats, va tråkigt det hade vart :)
Efter sångstunden såg Robin tröttare ut än vanligt. Eller ja han såg liksom lite hängig ut. Han somnade gott i vagnen och var på gott humör när han vaknade. Men sen kom de smygande. När han skulle sova hade han lite feber och var så himla ledsen. Jag gav honom tillslut Alvedon och då gick det över och han kunde somna på min arm.
Det var så obehagligt när han fick Alvedonen för han fick inte ner det och satte i halsen. Jag såg paniken i hans ögon när han inte fick luft. Fick hänga honom över handfatet så han kunde hosta upp massa slem. Stackars stackars liten! :(

Natten blev faktiskt helt okej! Var förberedd på en vaken-natt som vi hade i förrgår. Men vi har sovit! Skööööönt!! För mig känns det som om jag har taggtråd i halsen när jag sväljer och är täppt i näsan. Så lagom tajmat så här inför dopet... Blä

I dag blir det en lugn promenad med H&H. Sova med frisk luft i vagnen är bra för snorig näsa och jag behöver komma ut och ladda om :)

I kväll kommer Max & Molly hit då deras päron inte är hemma. Så det blir popcorn och filmmys!

Gillar