Glad påsk

Godmorgon! I går åt min grabb kl 10:00 på morgonen, sen åkte vi till farmor. Han vakna vid 13:00 och då trodde jag att han var jättehungrig. Men han grät hysteriskt och när jag la ner honom i vagnen somnade  han på studs. Sen kom vi hem till mamma och pappa vid 15:00. Han har aldrig varit utan mat mer än 3 timmar. Så fort han vakna var han ledsen, sen grät han hela dagen och kvällen och blev bara ännu mer ledsen när jag försökte amma honom. Varför?? Så orolig när han inte vill äta :(. Vi gick och la oss i sängen innan 19:00, han grät och grät och grät. Sen somnade han och vaknade arg några gånger. Men sen är det som om någon trycker på en knapp och han blir lugn. Då kunde han äta lite innan han blev arg igen. Men sen på natten åt han som vanligt igen. Såååå lättad! Men varför var han så ledsen på dagen och inte ens vilja äta? Han som alltid vill ammas annars. Är han inne i en fas nu igen kanske. 

Vi fick sova många timmar och vaknade pigga klockan 05:30. Molly vaknade också av att Robin låg och pratade. Sen låg vi och prata och mös i sängen en bra stund innan Molly höll på att dö av nyfikenhet om påskharen hade varit här ;) 

Hon berättade ingående hur barn blir till för Robin. Att man behöver en pappa, men har man ingen pappa kan man köpa frön och sen blir dem till en pojke eller flicka och han lyssnade så snällt :) 

Nu blir det kaffe. Ha en skön morgon, ni kanske tar sovmorgon när ni är lediga, vi jobbar inte så här ;) 

Gillar