Glad Lucia 💫

Godmorgon!
Nu har jag och Robin vänt lite på dygnet, eller ja ruckat lite på tiderna. Han somnar 21:00 och vaknar 07:30 🤪. Får försöka somna lite tidigare i kväll och ställa klockan i morgon så vi ordning i torpet igen 😬. Det är ju inte jullov riktigt än, i 1,5 vecka till får vi allt ta och pallra oss upp på morgonen. Sen kan vi ta sovmornar igen.

I går tog vi en fika på vårt bibliotek med mamma och pappa. Väldigt Corona-säkert med typ bara oss som gäster, var nog två farbröder till. Sen köpte vi lördagsgodis och åkte hem och myste i soffan. Jag fick till en kort lugn joggingrunda på 5 km och sen kollade jag och Lina på en film.

Robin och Willys leker så mycket tillsammans. De leker kurragömma. Robin springer och gömmer sig och Willys springer och hittar honom. När Robin ligger i sängen och busar (läs brottas) med henne flyger hon på hans huvud och sätter sig som en pälsmössa över håret på honom. Han skrattar som bara den. När hon leker med mig kan hon bita rätt hårt i mina händer men Robin biter hon jättelöst. Precis som hon vet att han är ett barn. Jag säger till Robin att låta Willys vara och när han går i från henne springer hon efter honom och hoppar på honom igen 🙄. När han leker i sitt rum SKALL hon vara mitt i leken hela tiden. Jag hör honom säga ”nej Willys den skall stå där!!”. Hon tar hans leksaker i munnen och drar i väg med dem. Jag hoppades ju på att dem skulle bli bra kompisar men jag såg inte framför mig att en katt skulle vara så intresserad av att leka med en 3 åring så mycket. Tänkte att Robin kommer väl tycka att de är roligt med en katt några dagar men sen skulle de lägga sig. Men de blir bara mer och mer fästa vid varann. Varje gång vi varit ute och kommer in säger Robin: Var är Willys!? Och så kommer hon springande och hälsar och sen är leken i gång igen. Willys sover på Robins huvudkudde hela natten och sen väcker hon honom med att buss med honom på morgonen. ❤️

I går när vi var och fikade och Robin skulle på toaletten slog de mig hur längesedan det var som vi var på en offentlig toalett 😂. Att de besöken kan bli en roligt besök då vet man att man varit för mycket hemma hahaha.

Önskar er en glad Lucia 💕💕

Gillar