Fredag & lördag... 

Godmorgon, detta inlägget skulle komma i går men kommer nu.. 

I morse gick vi in på Gekås, sprang och köpte det jag skulle ha och snabbt ut igen. Var sjukt mycket folk och då blir jag irriterad, när alla går i snigeltempo och stannar framför än. Det har varit så mycket bättre när vi varit där precis när det öppnat på morgonen. Sen är det väl nu på sommaren som de har som mest besökare också. Bara jobbigt! Men jag fick det jag sökte. Nocco för 7 kr/st är ju rätt så ok pris så det blev några sådana. De får stå i kylen i väntan på att jag slutat amma :) 

Sen åkte vi till en camping som ligger nära Varberg där jag skall springa i morgon. Så fin strand men så sjukt kallt så där kan man ju ändå inte vara. Bara liiiiite bitter på Svensk sommar ;). 

Jag har fått ont i huvudet och mår lite illa, hoppas jag kan sova bort det i natt så jag känner mig fräsch till loppet i morgon! 

Nu är det lördag morgon, jag har sovit bra och huvudvärken är borta! Grabben har i två nätter nu sovit från 19:00 tiden till 01:00 ena natten och 02:00 andra natten och det som är nytt är att han behöver inte amma för att somna om!!! Hallå eller! Skall han vänja sig av med nattamningen av sig själv? Såååå skönt i så fall. Han har bara ammat 2 gånger per natt dessa nätter. Har ju börjat med gröt på morgonen och den gillar han, men den lilla mängden kan ju inte hjälpa än tycker jag. Men sen äter han även ersättningen bättre också. Dricker nästan upp allt vid varje mål. 

I dag är det lopp!! Wiii!! Och förmodligen lite sooool! :) 

Ha de gott så länge! 

Gillar