Fredag! 🎉

Godmorgon!
I går var vi i skogen, lekte hemma, badade hos mormor och morfar och sen mys med popcorn och juice här hemma 🍿. Robin var överspeedad hela dagen så tillslut tog orken slut och han grät för ALLT. Han får panik om inte han är först hela tiden. Jag skulle springa in och handla och då fick barnen sitta kvar i bilen. Robins kusin är så smart för hon sa till Robin när jag gick att ”du vinner om du inte skriker”, sen fick han spela på hennes mobil. Så när jag kom tillbaka så hade han snällt gett tillbaka mobilen och frågat ”vann jag?” Och när kusinerna sa ”ja du vann” så vart han överlycklig. De är såpass stora så de känner själva att det är lättast att låta honom vinna för husfridens skull 🤓

Robin brukar somna lätt utan problem men i går var han så övertrött att han försökte sätta sig upp även när ögonen åkt igen 😂. Jag fick hålla fast honom och tvångsnatta honom. Så nu är han tankad med många timmars sömn och är den trevliga Robin igen.

I dag får vi se vad vi hittar på då de skall regna. Vi kunde inte leka på skolgården i går då det var barn på fritids. Men i dag på eftermiddagen kan vi nog gå dit.

Jag vill att Willys skall börja få gå ut snart men jag vågar inte släppa ut henne. Vi köpte koppel till henne men hon vill liksom inte gå i de 😬. Hur vet jag att hon hittar hem igen? Blir så nervös.

Ha en skön dag!

Gillar

Kommentarer