Fredag

Godmorgon! Nu har vi ätit gröt och laddar för att gå och möta upp Becka, Anneli & lilla Flippis! Vi skall träna och luncha i hop. Att vi alla tre var lediga samma dag händer ungefär 1 gång på miljonen :).

Min grabb kör alltid fast. Han backar in under sängen sen kommer han inte loss :)
I går tog jag ju en löprunda på morgonen, den blev så här..
Sen mötte vi upp Helen och Hannes och så gjorde vi lite ärenden på stan. Sen var jag hemma hela eftermiddagen. Städade inte utan åt godis i stället. Bra va!? Får väl göra ett ryck i dag i stället. I morgon åker jag och Robin med mormor och morfar till Ullared. Vi skall sova i husvagnen i två nätter. Så det blir en liten minisemester. Skall handla våtservetter, haklappar, nappar, tallrikar typ. Sen kommer jag säkert hitta sådant jag inte visste att jag var tvungen att ha också.

Snart blir Robin 7 månader! Herregud! Jag ÄLSKAR fortfarande att vara mamma ;). Såklart! Nä men jag njuter sååååå över att vara föräldraledig. Längtar inte till att börja jobba igen. Trivs med att göra precis vad jag vill varje dag. Vi hittar alltid på nått, är nästan aldrig bara hemma, det har jag för mycket myror i brallan för. Men de räcker med att gå och träna eller en PW vissa dagar. Det har inte varit långtråkigt en minut. Jag är inte sådan som sitter i soffan och har tråkigt. Jag grejar hela tiden hemma så när jag väl sätter mig i soffan med en kaffe så är det så fruktansvärt skönt att få den pausen.

Robin då.. Han är en väldigt glad men bestämd kille. Han tränar fortfarande på att krypa. Jag längtar såååå tills han kan krypa framåt för nu blir han ju så arg när han inte får tag i det han vill. Han ålar, rullar och slänger ju sig men han orkar inte alltid det utan det är lättare att skrika till sig saker. Han har lätt till skratt, älskar att läsa böcker och sjunga. Han älskar att ut och åka i vagnen och är på bäst humör när vi är ute och gör nått. Han är lite blyg när främmande människor pratar med honom men det går oftast bra när någon främmande lyfter honom. Han älskar att vara med Lina. Hos henne är han som om han är med mig. Han är en väldigt vaken och framåt kille. Min STORA kärlek!
Nu blir det en kaffe till! Ha en superskön dag!

Gillar