Fredag

Tjo! Hur mås det med er? I morse kom Lina hit, vi åt gröt alla tre sen knallade vi ned till gymmet. Lina och Robin var i barnrummet medan jag körde ett snabbt pass på gymmet. Är inte helt 100 än så får köra superlugnt. Sen tog vi en sväng på stan, jag hittade en topp till festen i morgon. Vi gick och köpte lunch och satte oss på gymmet där Lillsyster jobbade och åt den, tjingsade på henne och sen gick vi hem och kollade på film. Har tryckt i mig både glass och godis i dag. Klarade att vara utan mån - tor. Så eftersom jag tog gottedag i dag får jag inte ta det i helgen, nån j*vla måtta får det vara!

Robin är så söt i sina nya kläder som han fick på dopet från min kusin Jenny med familj!
Han har blivit så stor! Min goa goa grabb! Att pussas och kramas med honom är absolut det bästa som finns i hela världen. Det finns ingenting som är så viktigt som att han mår bra och han kommer först i alla lägen! Han är asjobbig när han skall krypa på nätterna och snurrar runt 765 gånger per natt (han vaknar ju varje gång han ställer sig upp) och sen vaknar 04:30 för att ligga och dra mig i håret och slå mig i ansiktet. Men sen när vi tänder lampan och tar morgon och han ler sitt bredaste smile och ger mig massa blöta pussar är allt förlåtet igen! :)

Nu la jag honom i sin säng. Vet inte varför. Men vi prövar väl det i natt då. Får se hur många gånger jag får gå upp och ge honom nappen och lägga honom ned igen. Tror nog att han flyttas över rätt fort till min säng :)
Nu har vi ökat upp till 2,5 msk gröt på morgonen och han äter en halv burk barnmatsburk till lunch och sen den andra halvan till middag. Fruktpuré till efterrätt och ersättning till mellis mellan målen och till kvällsmat. Det är så himla skönt nu när han har samma mattider som jag. Skall bli intressant nästa besök på bvc och se hur mycket han gått upp och se hur lång han blivit. Eftersom han hade lite svårt för att gå upp i vikt i början, så blir jag så himla nöjd/glad/lugn varje gång han ökat bra i vikt! Hoppas det visar det nästa gång också, nu när han börjat med mat och inte dricker så mycket ersättning som innan. Bara så jag får ett "kvitto" på att vi skall fortsätta som vi gör. Men min magkänsla säger att vi skall göra det :)

I morgon kommer Lina hit igen, hon skall passa Robin när jag går på fest. Känns FRUKTANSVÄRT jobbigt att inte vara med min grabb. Känner inte alls att det skall bli skönt att få vara ensam (utan barn), umgås med vuxna och "koppla av" en stund. Kopplar av gör jag när jag har min bebis i knät. Det skall bli roligt att gå på fest och träffa alla kollegor men det kommer bli sååå skönt när jag sätter nyckeln i ytterdörren och är hemma hos min prins igen!

Nu mår jag illa av allt godis (så ovärt), men är ändå hungrig på mat, så skall se vad jag kan hitta på.. :) Ha en go kväll!

Gillar