Fredag 

Gokväll! Storasyster frågade mig om jag ville ut på en liten AW i dag och umgås med lite folk. De hade ju varit trevligt men jag orkar verkligen inget sånt nu. I dag på väg hem från jobbet ville jag bara gråta för jag var sååååå trött. Kommer på bussen, stämplar mitt kort exakt på samma sett jag gjort varje dag jag pendlat till & från Stenungsund. Så säger busschaffören med ett jäääääädrigt irriterade tonfall:

 -Skall du hoppa av i Kungälv eller!? 

-Nä hurså? 

-VART skall du ÅKA!? 

-Stenungsund, HURSÅ!!? 

-Okej, så då kommer du fram till mig i Kungälv och stämplar ett nytt kort då?

-Nä varför skulle jag??

-Aha va har du på detta kortet då?

-Årskort i Göteborg och månadskort som jag kan åka fram och tillbaka till Gbg-Stenungsund hur många gånger jag vill! Och de är aldrig någon annan chaufför som sagt till mig att stämpla i Kungälv! Du kan la själv ta kortet och kolla vad jag har då! 

-Aha nä men de e lite svårt att se på min maskin nämligen.

Nä men de kan ju inte jag hjälpa att västrafiks system SUGER!! Bitch! 

Humör och energi vänder snabbt. Eller när hon bredvid mig på bussen prata med mig hela tiden trotts att jag lyssna på musik. "Oj va de snöar!!" "Eller är de slask?" "Hoppas vi hinner svänga av innan köerna!" "Bla bla bla".. Varje gång stängde jag av musiken och sa: Ursäkta, va sa du? Hon var ju bara trevlig men jag störde ihjäl mig! Haha.. Eller han på bussen som har en alldeles för liten reflexväst, han ser ut som en uppstoppad korv. Jag stör mig liksom på att han är så jädra ordentlig. Haha jag måste ha en störning! Tänk om jag hade gått med ut i dag och träffat på fulla människor, nä de går inte nu, jag hade skämt ut mig. Jag hade garanterat skällt ut någon! Bättre att jag somnar tidigt och laddar på med energi och blir den där trevliga tjejen igen som jag brukar vara. Så jag har redan krupit ned i sängen, sååååå skönt! Och nyss kom mamma upp och knackade på och gav mig en McFlurry glass :). 
De snöar som sagt var här hos oss, rätt mysigt! 
I går såg vi denna film, kan rekommendera om ni inte sett den och har idétorka på film.. 
I morgon skall jag och pappa simma, sen vill jag även träna på Friskis, sen blir de nog bara slapp. Kanske en fika eller nått på torget. 

Nu säger jag godnatt! 

Gillar

Kommentarer

Kristin
,
Behöver du sovmorgon någon jobbdag så vet jag en liten tjej som hade tyckt de av kul med sovsällskap, å det är inte jag ????
mimmiz
,
Yes!! Ett litet troll 😊