Första natten med Willys ❣️

I går hämtade vi Willys kl 10:00, sen sov hon i kattburen till typ 16:00. Vi satt vid buren och när hon kom ut var hon nyfiken på leksakerna. Vi fick inte klappa henne och hon blev nervös när vi rörde oss. Fram i mot kvällen öppnade jag även till sovrummet så hon fick utforska de rummet också, för jag ville att hon skulle om hon ville få sova hos oss. Och så fort jag la mig bredvid Robin i sängen hoppade hon upp la sig bredvid oss. När Robin hade somnat låg jag kvar en stund och helt plötsligt kom hon och gosade hur mycket som helst. Innan när jag och Robin gick på toaletten skrek hon efter oss. Robin fick ont i hjärtat och skyndade sig på toaletten och sa: Mamma, de är nån som gråter! Jag är klar nu!

Jag gick ut för att lägga mig i soffan men hon jama så mycket efter mig så jag gick in till sängen igen och där sov vi gott sen bredvid varandra till kl 04:50. Då vaknade Robin till och sa: Var är Willys? Hon låg bredvid mig och sov men vaknade då och började gosa med våra händer. Robin somnade om men det ända Willys ville var att väcka honom. Hon tog hans nalle, drog i snutten, puffa på nappen. Så jag offrade mig och gick upp 😬. Kände mig ändå utsövd och nu utforskar Willys resten av lägenheten i lugn och ro.

Hon är så söt och gosig och hon gör mig lugn med sitt kurrande i mitt knä ❤️.

Robin fick lite förhöjd temp i går, 38 grader hade han. Jag tyckte han kändes varmare än vanligt och han åt inget. Men sen efter lite vila i soffan var han som vanligt igen. Åt massor och ingen temp. Men vi fick ju ställa in halloweenfirandet hos mormor och morfar 😏. Får se vad som händer i dag, om de bara va nån snabb släng av nått eller om de kommer tillbaka. Jag läser på om hur reglerna är om hur länge han skall vara hemma. Så allt hänger på hur han mår idag om han skall vara hemma två dygn eller 7 dygn. Om jag fattat rätt 😬

I dag blir det hänga här hemma med Willys och en promenad i vagnen. Önskar er en skön söndag!

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Åh jag dör sååå söt!! 😃
nouw.com/charlottahagg